Wordfast home
email   password     Lost password?

Kompleti i instrumenteve t prkthyesit pr Windows dhe Mac

Instrumentet pr industrin e prkthimit

+Tools ofron nj komplet instrumentesh, q lejon automatizimin e operacioneve t zakonshme n qindra file (krkim/zvendsim, konvertim grmash, konvertim formatesh, statistika, nxjerrje t fjalkalimit t humbur, rreshtim t file-ve t prkthyera pr t prodhuar kujtesn e prkthimit, nxjerrje termash etj.). sht i pranishm nj funksion baz pr rreshtimin e tekstit, si dhe nj prpilues i glosarve.  +Tools sht pa pages (freeware).

+Tools shkarkohet n rreth 50 sekonda, me t gjith dokumentacionin, (prmasat e file-ve: 300 Kbyte).


Ms-Office, Word, Excel and PowerPoint jan marka t regjistruara t Microsoft corp.
Translator's Workbench sht nj mark e regjistruar e
Trados corp.
T gjitha markat e tjera jan pron e pronarve prkats.

 

albanian | arabic | armenian | basque | bulgarian | catalan | chinese (simpl) | chinese (trad) | croatian | czech | danish | dutch | english | estonian | german | finnish | french | greek | hebrew | hindi | hungarian | indonesian | italian | japanese | korean | latvian | macedonian | norwegian | polish | portuguese | romanian | russian | serbian | slovak | slovenian | spanish | swedish | thai | tagalog | turkish | ukrainian | vietnamese | my language | (c) 2017, Yves Champollion
Yves Champollion translation localization consultant consulting. en français