Wordfast home
email   password     Lost password?

Tabela krahasuese me instrumentat e tjer CAT

Wordfast Workbench SDLX
mimi Mjaft i arsyeshm. Tepr i shtrenjt.  I arsyeshm.
Forma e mbrojtjes. Krejtsisht transparente. els fizik (dongle). Lutuni q t mos ta humbni. T dy format e mbrojtjes, sipas dshirs s blersit
Funksionet e kontrollit t cilsis.  Po. Jo. Jo.
Kontroll t glosarit n koh reale Po. Jo. Jo.
Kontroll i 'blacklist' (terma q nuk duhen prdorur) n koh reale. Po. Jo. Jo.
I kombinueshm me Mac/PC. Po. Jo. Po, me emulator PC.
Lidhje me fjalor t jashtm.  Po, me do fjalor, si mund ta keni edhe ju. Vetm Multiterm. Jo.
Glosar t integruar dhe q mund t'i personalizojm. Po, 3 glosar As edhe nj. Po, nj.
Integrohet plotsisht me Ms-Word. Po. Jo. Ju duhet t kryeni 2 aplikime ndaras.  Jo. Ju duhet t kryeni 2 aplikime ndaras. 
Ndihm nga rrjeti - Network. Po. Po. Po.
Kujtesa n Background. Po. Po. Jo.
Respekton hapsirn Shnime t Windows gjat prkthimit. Po. Jo. Prmbajtja e Shnimeve humbet nga nj segment n tjetrin. Po.
Suport i file-ve t etiketuara <i>tagged</i>. Po. Po. Po.
Suport i file-ve me lidhje hipertekstuale jumps & popups. Po. Po. Po.
Prkthim direkt nga Excel™. Po. Jo. Ka nevoj pr transformim n formatin tekst t kufizuar nga tabulacioni, me humbje t formatimit.
Prkthim direkt nga PowerPoint™. Po. Nprmjet nj ekstensioni. Po.
Prkthim direkt nga Access™. Po. Jo. Jo.
Format TM q administrohet kollaj nga prdoruesi. Po: i kombinueshm me Ms-Word™/Excel™ etj. Jo. Po.
Dimensioni i programit. 500 Kb zip. Shkarkim i thjesht, instalohet n 3 sekonda. CD-ROM, ose shkarkim n nj koh pa mbarim. CD-ROM, ose shkarkim pr nj koh t gjat.
Lidhje me nj program prkthimi automatik. Po, praktikisht me do program t prkthimit automatik - MT. Jo. Po, por vetm nprmjet programit t tyre - MT dhe q duhet ta bleni vemas. 
Prkthim direkt i file-ve HTML. Po. Po. Po.

Krahasim i bazuar n Wordfast 3.34 dhe Trados Translator's Workbench 3.
T gjitha markat jan pronsi e pronarve prkats.

albanian | arabic | armenian | basque | bulgarian | catalan | chinese (simpl) | chinese (trad) | croatian | czech | danish | dutch | english | estonian | german | finnish | french | greek | hebrew | hindi | hungarian | indonesian | italian | japanese | korean | latvian | macedonian | norwegian | polish | portuguese | romanian | russian | serbian | slovak | slovenian | spanish | swedish | thai | tagalog | turkish | ukrainian | vietnamese | my language | (c) 2017, Yves Champollion
Yves Champollion translation localization consultant consulting. en français