email   password    

Nj instrument universal dhe i hapur

Wordfast-i sht nj motor i Kujtess s Prkthimit i disponueshm pr Microsoft Word n PC dhe Mac (shih platformat e suportuara).

Wordfast-i ofron nj format transparent dhe t hapur, duke qen krejtsisht i kombinueshm me Trados (ndrrim t TM, glosarve MultiTerm, e njjta ndarje n segmente), TMX dhe standartet IBM TM. Mund t prkthehen file-t Excel, PowerPoint, Access, mund t prkthehen bile edhe dokumentat tagged. Wordfast-i lidhet me programet e prkthimit automatik - MT si PowerTranslator™, Systran™, Reverso™ etj.

Megjithse Wordfast-i sht kryesisht nj instrument pr prkthyesit, ai integrohet kollaj n fluksin e puns s agjencive t prkthimit dhe t klientve t mdhenj. T gjitha kto funksione jan t prfshira n nj model Word™, unik dhe kompakt; t dhnat mund t prndahen n nj rrjet lokal ose n internet. 

Wordfast-i funksionon pa pasur nevoj pr lienc, me kujtesa prkthimi mbi 110 Kbytes, dhe/ose 500 TU (translation units - njsi prkthimi). Pr ta hequr kt kufizim sht e nevojshme t Blejm nj lienc

Wordfast-i shkarkohet pr 2 minuta me shpejtsi 56Kbps (prmasat e file: 600 Kb).

Ms-Office, Word, Excel and PowerPoint jan marka t regjistruara t Microsoft corp.
Translator's Workbench sht nj mark e regjistruar e Trados corp.
T gjitha markat e tjera jan pron e pronarve prkats.

albanian | arabic | armenian | basque | bulgarian | catalan | chinese (simpl) | chinese (trad) | croatian | czech | danish | dutch | english | estonian | german | finnish | french | greek | hebrew | hindi | hungarian | indonesian | italian | japanese | korean | latvian | macedonian | norwegian | polish | portuguese | romanian | russian | serbian | slovak | slovenian | spanish | swedish | thai | tagalog | turkish | ukrainian | vietnamese | my language | (c) 2018, Yves Champollion
Yves Champollion translation localization consultant consulting. en français